Vastleggen wensen en keuzes van de uitvaart

Na het overlijden van een dierbare komen er veel dingen op je af. Daarom kun je dit maar beter goed geregeld hebben.

Voorkom spanning en moeilijke keuzes

Het is waardevol voor nabestaanden wanneer alle wensen duidelijk op papier staan. Dat kan veel spanning en moeilijk te maken keuzes voorkomen. Daarbij is een aantal vragen essentieel. Wil je mij inschakelen voor de uitvaart? Geen probleem, daar heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd. Ik verzorg de uitvaart die bij jou past. Want daar wil jij na het overlijden van jouw dierbare niet mee bezig zijn. Toch? Nog iets meer over mijn werkwijze en invulling? In de rouwweek is er één aanspreekpunt waarmee de uitvaart wordt besproken en geregeld.

Verder is er voor de nabestaanden natuurlijk volop ruimte en mogelijkheid om bijvoorbeeld de laatste verzorging zelf te doen of om zelf de kist te helpen dragen. Ook kan er een rol zijn voor overige familieleden. Er is veel mogelijk. Daarom is het goed om over dit soort zaken na te denken. Ibis uitvaart ondersteunt en denkt graag met je mee.

Moet ik nadien misschien ook nog fungeren als opruimcoach wanneer er een woning schoongemaakt en leeggehaald moet worden? Dan kan dat ook. Het gaat om het totale plaatje. Ik denk graag met je mee om het aanstaande totale rouwproces zo dragelijk mogelijk te maken.

Wensen voor je uitvaart

Zet je wensen en keuzes op papier met de wensenlijst van Ibis uitvaart

Uitvaarten die je zelf hebt meegemaakt, bepalen vaak wat je zelf wel of niet wilt. Jouw wensen en keuzes voor je uitvaart kun je alvast op papier zetten. Het is prettig en fijn voor nabestaanden wanneer wensen op papier staan. Dat kan veel spanning en moeilijk te maken keuzes voorkomen. De tijd na het overlijden van een dierbare kost vaak al veel energie. En waarom zou je daar nu niet alvast over nadenken? De dood hoort bij het leven.

Keuzes maken met hulp van Ibis uitvaart

Ibis uitvaart helpt je graag bij het maken van keuzes met de wensenlijst van Ibis Uitvaart. Hierin heb ik voor jou alvast een aantal vragen op een rij gezet, die jou helpen bij het op papier zetten van je wensen en keuzes. Via het formulier onderaan deze pagina kun je ons keuzeformulier gratis downloaden. Je vult je gegevens in en jij ontvangt direct de wensenlijst per mail. Print uit en vul in. Sommige vragen lastig? Wil je graag weten wat voor mogelijkheden er zijn? Of wil je een kostenindicatie? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag. In een vrijblijvend, persoonlijk gesprek van circa twee uur lopen we samen de wensenlijst door, licht ik dingen toe en komen we tot een complete wensenlijst.

Stuur mij de wensenlijst

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Op dit emailadres ontvang je de wensenlijst voor het vastleggen van je keuzes ten aanzien van je uitvaart.
Na circa 3 weken neem ik telefonisch contact met je op om te informeren of het invullen gelukt is en of je behoefte hebt aan een gratis en vrijblijvend gesprek.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.