Vastleggen wensen

Na het overlijden van een dierbare komen er veel dingen op je af. Daarom kun je dit maar beter goed geregeld hebben.

Voorkom spanning en moeilijke keuzes

Het is waardevol voor nabestaanden wanneer alle wensen duidelijk op papier staan. Dat kan veel spanning en moeilijk te maken keuzes voorkomen.

Daarbij is een aantal vragen essentieel. Wil je mij inschakelen voor de uitvaart? Geen probleem, daar heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd. Ik verzorg de uitvaart die bij jou past. Want daar wil jij na het overlijden van jouw dierbare niet mee bezig zijn. Toch?

Nog iets meer over mijn werkwijze en invulling? In de rouwweek is er één aanspreekpunt waarmee de uitvaart wordt besproken en geregeld.

Verder is er voor de nabestaanden natuurlijk volop ruimte en mogelijkheid om bijvoorbeeld de laatste verzorging zelf te doen of om zelf de kist te helpen dragen. Ook kan er een rol zijn voor overige familieleden. Er is veel mogelijk. Daarom is het goed om over dit soort zaken na te denken. Ibis uitvaart ondersteunt en denkt graag met je mee.

Moet ik nadien misschien ook nog fungeren als opruimcoach wanneer er een woning schoongemaakt en leeggehaald moet worden? Dan kan dat ook. Het gaat om het totale plaatje. Ik denk graag met je mee om het aanstaande totale rouwproces zo dragelijk mogelijk te maken.