blog › Wat kost een uitvaart?

Wat kost een uitvaart eigenlijk? Bij een uitvaart is het van groot belang om transparant te zijn over de kosten. Ibis uitvaart begrijpt dit als geen ander. Deze toegewijde uitvaartonderneming in Epe biedt helderheid over het financiële plaatje. Alle kosten zijn inzichtelijk. Als een kist bij een leverancier 500 euro kost, dan betaalt de opdrachtgever datzelfde bedrag. Hier ligt voor Ibis uitvaart geen verdienmodel aan ten grondslag.

Wat kost een uitvaart: geef volledige informatie

Ibis Uitvaart in Epe gelooft sterk in de noodzaak van transparantie in kosten. Het verlies van een dierbare is emotioneel gezien al zwaar genoeg. Daarom streef ik ernaar om mijn klanten te ontzorgen en hen volledig te informeren over de financiële aspecten van de uitvaart. ik begrijp dat mensen zich in een kwetsbare situatie bevinden. Daarom zorg ik ervoor dat alle kosten voor een uitvaart duidelijk en begrijpelijk zijn. Door mijn gedetailleerde kostenraming weet families precies waar ze aan toe zijn. Zo komt niemand voor onverwachtse verrassingen te staan.

Eindfactuur Ibis uitvaart: transparant en eerlijk

Als toonaangevende uitvaartondernemer maakt Gerard van Elst van Ibis uitvaart de tarieven en kosten van een uitvaart in het eerste gesprek al openbaar. Hierdoor kunnen families die een uitvaart in Epe moeten regelen, van tevoren al een goed idee krijgen van de kosten. Ik bied verschillende pakketten en opties, zodat families de uitvaart kunnen aanpassen aan hun behoeften en budget. Alles is daarbij mogelijk. De kosten van de uitvaartondernemer zijn ook al besproken. Zodoende weet iedereen exact welke kosten er gemaakt gaan worden. Daarnaast schiet Ibis uitvaart alle nota’s voor om een compleet overzicht te behouden. Na de uitvaart worden alle ingediende nota’s besproken. De eindnota wordt vervolgens opgemaakt. Belangrijk om te weten? Deze factuur kan worden ingediend bij de verzekeraar.

Ibis uitvaart staat voor het bieden van transparantie en steun tijdens moeilijke momenten. Als jij een uitvaart moet regelen, dan kun je op mij rekenen. Ik geef eerlijke, begrijpelijke informatie over
kosten en zorg voor een persoonlijke benadering die de emotionele last verlicht. Ik ben er om jou te helpen, zodat jij in alle rust afscheid kan nemen van jouw dierbare.

‘Heb je een vraag over de uitvaart? Stel hem!’

Bij Ibis uitvaart gaat het naast de prijs vooral om de extra service en ondersteuning die geboden wordt. Ik sta altijd klaar om vragen te beantwoorden en te helpen bij het maken van keuzes die bij de familie passen. Ik streef er op deze manier naar om een uitvaart in Epe persoonlijk en uniek te maken, ongeacht het budget. Kortom, Ibis uitvaart is een betrouwbare partner voor een uitvaart, waar je precies weet wat een uitvaart gaat kosten. Doordat transparantie in kosten hoog in het vaandel staan, kunnen nabestaanden in alle rust en met waardigheid afscheid nemen van hun geliefde overledene. Het klinkt zo vanzelfsprekend maar voor Ibis uitvaart is dat meer dan logisch.

Meer weten? Neem contact met mij op.